Automate your Marketing
with Womplify




 
our life~JSZ FotoPage

By: siti roslee

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Jan-2009 13:35 Email | Share | | Bookmark
new destination...

maaf la ye kengkawan....
dh bersawang umah lama ni...
bkn pe..mls nk upload gmbr..pastu nk paste kt cni lak..byk kojo den....
so....lets visit us....
new destination....

http://cintakusayangmu.blogspot.com/


Friday, 21-Nov-2008 09:16 Email | Share | | Bookmark
~percutian ke brastagi part 2~

dh lama baru ader masa nk smbung part 2...heheh
sori la ye....
masa sgt2 terbatas skrg ni....

ok kita sambung ngn ape yg terjadi pd day 2...
pg2 bus dh tgu utk ke si debu2...
tp aku n hubby decide xnk g sbb xsuka tmpt tu..
tu tmpt kolam air panas...
pastu ader sulfur..leh mandi ngn sulfur...
tau la kn bau sulfur cmne...
klu lekat kt baju..berabad la xkn hlg nye....

lgpn tmpt tu cm licin skit...
so hubby pn kate xyah la g....
so kitorg spend ms ngn amik gmbr kt sekeliling tmpt penginapan kami....
lps je breakfast...dok amik angin kt buaian...
sejuk pg2 menghirup udara yg segar...
mula la kami ber2 laki bini dok wat adegan romantika..heheh

ni lepak2 kt buaian...




lps tu bersiap2 nk g hillpark..
tmpt ni ala2 genting la....
ms msuk tu rasa cm bkn kt indon...hahaha....
cm kt msia jap...kuar dr dunia kuno indon ni...

posing dlu kt dpn bilik...


dh smpi kt ctu abg jep blikn tket..
ingtkn mhl la smpi 50rb sorg..
rupanye 12rb je...la xde la mhl sgt...

bergmbr ngn cik simba....hehehe


ni kt pintu msuk...dr luar lg dh dgr lagu2 disney...so excited....


nmpk x roller coaster tu..
aku sbnrnye teringin nk naik...
tp keadaan aku ni xmengizinkn...pendam je la...




my hero....











Thursday, 6-Nov-2008 13:57 Email | Share | | Bookmark
~percutian indah ke brastagi~


on 1 n 2 november aritu aku n hubby g brastagi..
kitorg join trip medical student....
so aku yg paling senior yg join...
yg lain sume junior.....
jd kanak2 riang jap...hehehe

ni la wajah2 ceria org nk g jln....


bertolak ptg dlm kul 5 cmtu....smpi brastagi dh kul 8 mlm...
babies dlm perot aku ni mula la dh lapar...
so lapik perot ngn roti je dlu...
mmg kitorg dh standby bli roti awl2....
takut2 kebuluran lak nnt....

ni la gmbr aku kt kedai roti...
beria abg jep snap gmbr dr celah2 roti...


dh kul 9 cmtu bru bbq siap...
so aku dgn gaya lprnye trus sambar nasi..
lauk lak mmg mengncam...ikan bkr..aym bkr...
ulam2...tomyam..
tp xsmpt la nk snap gmbr...
dok pk perot je...

ni ms tgh tgu mknn siap....
smpt pose dlu....
sejuk kt cni...ngn angin mlm nye...menyegarkn...


ni lak lps mkn....
xknyg lg tu...rembat lak jagung bkr pedas manis...
fuhh...mmg power....


dh tu kn...kitorg berjln 100 tapak...
bg turun segala yg dimkn td...
ape x nye...dinner dh lewat sgt...
kul 10 wktu msia tu...

aku n junior medic kt dpn hillpark..


kuch2 hota hai...




rupa org berangn nk jd cover mjlh Apo...


kitorg duta Lucky Strike....


nnt kn smbungn kt day 2 ye...hehe...
xlarat dh...
my babies dh meronta2 smpi mummy dia sakit pinggng....



Wednesday, 5-Nov-2008 05:09 Email | Share | | Bookmark
check up at 19wks

arini mmg plan ngn hubby nk g scan....
xde pn wat appoiment ngn doc...
tp dh call ptg tu tnye doc msuk x mlm ni....
kitorg smpi punye la awal....mmg excited nk tgk babies kt dlm peyot ni...
dkt 2 jam gk la tgu doc...sbr je la...
tu la..sape suh dtg awl sgt....

sbnrnye bkn pe..mls nk blk umah lps shopping...
nk kena patah blk lg...so kitorg lepak2 la kt klinik....
smpi sakit pinggng la tgu doc...
baik ader abg jep...
dia la yg tlg gosok2n pinggng....
pastu doc smpi...
aku 1st patient dia....
doc tanye la ape mslh...aku ckp aku ok je...
doc kate jom kita scan....
ms doc scan tu....
nmpkla montot baby n peha dia...bulat je...
ader ke tunjuk montot kt mummy n daddy dia...
sabor je la....
pastu siap tunjuk 'bird' dia....
smpi doc kate...awk nmpk yg tegak tu??
dia ckp kt abg jep...'geng awk tu'...hehehe...
suka tul hubby.....
pastu yg xthn nk gelak tu sbb dia main futsal....
bkn main ligat lg....

ni la dia....nmpk sebelah je kaki n bontot dia...
sbb sblh lg tgh tendang bola...


dh tu doc pn cari la kepala dorg ber2...
nk ukur la kn tgk dh besar mane anak2 aku ni....

ni dia...yg knn tu twin A..yg kiri lak twin B

so skrg ni kena prepare utk satu lg nama boy n satu nama girl....
nama boy yg satu lg telah disahkn oleh SIRIM....hehehe

ni nk tunjuk perot aku lak...
yg makin menegang je ni....terik tul rasanye....
smua tnye aku..larat lg ke nk jln...
msh larat...klu ajak marathon pn aku daya lg...
hehhe



Monday, 27-Oct-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark
~gambor raye tahun ni~

seperti yg aku dh bgtau smlm kn...
aku mmg teringin la nk update gmbr raye kami thun ni....
thun dpn gmbor raye dh ber4...
xdpt bygkn raye thun dpn msti aku antara org yg plg gelabah kt umah nnt....
nk uruskn skali 2 org makluk Tuhan plg baik..cmpur ngn abg jep..dh jd 3 org..hehehe..
tp xpe...tu kita tgu thn dpn....

ni kita crite ttg thun ni....
tgk la muka aku tu...
serupa org dlm pantang....
giler punya pucat lesi....
lipstik secoret pn xde.....eyeshadow ape tah lg...
aku jd anti ngn bnda2 make up ni...
so....rupa ni la org umah abg jep....
heheh...ampunkn ayg ye bang....cacat gambor jd nye....

ni la gmbor2 yg smpt abg jep send kt aku via ym....
nk wat cmno...toy kt abg jep....
so lagu ni je la aku leh dpt pic dr dia...
tu pn kureng memuaskn....
tmbh ngn muka aku yg selebet tu....lg la tmbh xmemuaskn jd nye...

ni la gmbor kami ber2....kt umah umi kami...besor giler umah ni...
siap takut nk blk beraya ke kg sbb takut semut angkut umah kesygn dia ni...
hehehe....
nnt ye umi..thun dpn along dok umah umi ms raya...
biar cucu umi ni nnt wat spring cleaning di mlm raya....


gambor ni aku tgh mengah...perot aku terkepit..menjerit anak2 aku dlm perot ni..
adoi..nk lawa punye pasal....pki gk kebaya ni... .
segala penjuru nmpk...adoi..nk wat cmne....
ni kes tkut bju ni xmuat nk pki raye thun dpn..


yg ni lak gmbor abg jep ngn ank buah dia....
sgt comel sbb pndi pose....
mcm org besor....
aku paling suka bulu mata dia tu....
smua anak2 buah abg jep stok bulu mata cm abg jep...
kalah org pompuan dia nye lentik....jeles aku
tu la agknye yg wat aku tngkp chintan ngn abg jep...
i lebiu abg jep...lebiu so much....


ni gmbor raye ke4...
wah..aku dh bleh nk pki lipstik...
sbb lipstik tu yg suka kt aku..heheheh
ni la perot aku dr pandangn sisi....
ms ni 16wks ikut kiraan aku..tp 18wks ikut kiraan doc....


gmbor2 raya yg lain akan menyusul kemudian ye...
stkt ni je la dlu....
anak2 dlm perot aku ni dh lapor mata....hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net